Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Η ΒΙΑ, ΒΙΑ ΓΕΝΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ..!

0 comments

Τ
Tου Γιώργου Νούτσου
Τ. Δημάρχου Γρεβενών
Εναγώνια η προσπάθεια να πείσουν για την βία που κονιορτοποιεί τη δημοκρατία ! Όπως και για τις φασιστικές καταβολές αυτών που την ασκούν….
Ποια βία όμως; Την σωματική προφανώς. Αυτή που ασκήθηκε στον Μπουτάρη. Και απο ποιούς; Τους – κατά κάποιους – αρνητές του πολιτικού διαλόγου, Τους φασίστες. Τους ακροδεξιούς και μαύρους αρνητές του αντίλογου…!
Τα ακούω όλα αυτά και τα διαβάζω να έχουν προσλάβει έναν κατακλυσμιαίο χαρακτήρα. Ειδικά στην χειραγωγούμενη ΕΡΤ, που βρήκε ευκαιρία να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου, εστιάζοντας στο γεγονός αυτό καθ αυτό, μη αναζητώντας όμως αιτίες, αυτουργούς και τα συνακόλουθα…!
Καταδικαστέα η βία. Κάθε μορφή βίας όμως !
Και η λεκτική βια, βία είναι.
Και η ψυχολογική βία το ίδιο.
Κι ο βιασμός του θυμικού και των έντονων συναισθημάτων, πολύ περισσότερο.
Όταν τα ιστορικά γεγονότα αλλοιώνονται, διαστρεβλώνονται και κακοποιούνται, τα θύματα λοιδορούνται και οι θύτες περνούν στο απυρόβλητο και καθαγιάζονται, το Εθνικό φρόνημα κονιορτοποιείται, οι μνήμες και ο σεβασμός στους νεκρούς μας καθυβρίζονται και δη με λόγο δημόσιο, που οφείλει να είναι απείρως προσεκτικότερος…τότε όλα αυτά, δεν αποτελούν μορφή επαίσχυντης βίας, ίσως πολύ περισσότερο ακραίας και φασιστικής από κάποιους πεζοδρομιακούς διαγκωνισμούς και ύβρεις ;;;
Στους ευαισθητοποιημένους πολιτικούς μας, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν, οφείλω να πω, πως δεν έχουν το ακαταλόγιστο ! Ίσα ίσα, έχουν την μέγιστη ευθύνη, να εκπροσωπούν τους πολίτες που τους εξέλεξαν, να εκφράζουν την Εθνική λογική, να περιφρουρούν την κοινωνία και την πατρίδα, να σέβονται την ιστορία και όσους στο διαβα της έχυσαν αίμα κι έδωσαν ζωές, επειδή έλαχε να είναι Έλληνες….!
Η βία λοιπόν, νομοτελειακά βία προκαλεί…! Σταματήστε λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα και την υποκριτική υπερευαισθησία και εγκαλέστε…βάλτε πρωτίστως στο σκαμνί εκείνους, που δημόσια, εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους, ασχημονούν, προκαλούν και καθυβρίζουν τα ιερά και θέσφατα της φυλής μας…την κανονικότητα και το φυσιολογικό…!
Τελικά μάλλον κάπου αλλού υποκρύπτεται ο φασισμός…κι εσείς εκεί στην ΕΡΤ, γυρίστε το νόμισμα κι από την άλλη μεριά…Όλο και κάτι καινούργιο θα έχετε να μάθετε…………….!!!!
ΨΟ