Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Επιστολή προς τον Κ. Γιαβρόγλου Υπ. παιδείας & θρησκευμάτων από "Μακεδόνισσα"

0 comments


η εικόνα προφίλ της Κωνσταντινιά Ντέμου
Γράφει
Η Κωσταντινιά Ντέμου "Μακεδόνισσα"

Φωτογραφία της Κωνσταντινιά Ντέμου.Οι Έλληνες γονείς -μαθητές -εκπαιδευτικοί- ζητούν από τον Κ. Γιαβρόγλου Υπ. παιδείας & θρησκευμάτων λόγο της ανικανότητάς του να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του πολίτη , αποφάσισε παρανόμως καθοδηγούμενος από την Μασονική στοά, για σημαντικά θέματα που αφορούν την Ελληνική παιδεία .
Για τον λόγο αυτό γονείς Καθηγητές και Μαθητές ....
1ον Ζητούμε να κατέβει εδώ και τώρα από το έδρανο της βουλής ως άνανδρος και λίγος που έχει αποδειχθεί ότι είναι .
2ον Ζητούμε να παρέμβει ο αλλόθρησκος Πρωθυπουργός Κ. Τσιπρας , και ο πρόεδρος της χουντο-φασιστο-δημοκρατίας Ελλάδος Προκόπης Παυλόπουλος να επισπεύσουν την παραίτηση από το Υπ. παιδείας του Κ. Γιαβρόγλου .
3ον ζητούμε να αρθεί η βουλευτική ασυλία με την μορφή του κατεπείγοντος του Κ. Γιαβρόγλου ,ώστε να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη να δικαστεί με την εσχάτη των ποινών, διότι υστερόβουλα και με ιδιοτέλεια για ίδιον όφελος , καταλύει το παρακάτω άρθρο του Συντάγματος και εγκαθίσταται ως άκρως επικίνδυνος για τις νέες γενιές μαθητων /τριων Ελλήνων !
Πέραν των όσων, ο Κ. Γιαβρόγλου με τις ενέργειές του αυτές, υλοποιει το ονειρο του Κισινγκερ που είπε : <Ο Ελληνικός λαός είναι ανυπότακτος για να τους καθυποτάξουμε, θα πρέπει να του αφαιρέσουμε την Ιστορία τους ,τον θεσμό της οικογένειας και την θρησκεία τους > έτσι το πειθήνιο όργανο των παγκοσμιοποιητών ο Υπ. Παιδείας μέσου των προσφάτων μέτρων που πήρε , επιδιώκει τον αφανισμό των ιθαγενών-αυτοχθόνων Ελλήνων/δων !
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2015-16 (Αρ.Πρωτ.Φ.3/1105/141440/Δ1/10-09-2015), στην οποία ΥΠΑΡΧΕΙ η φράση «ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ»:
Πρωινή Προσευχή -ανάρτηση σημαίας
Σύμφωνα με το ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α’)- άρθρο 13, παρ. 5, εδάφ. α και β και παρ.10, εδαφ. δ, σας επισημαίνουμε ότι:
Α. Πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπαιδευτικών που εφημερεύουν.
Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η προσευχή πραγματοποιείται στην αίθουσα κάθε τάξης.
Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν υποχρεωτικά στην πρωινή προσευχή και στον εκκλησιασμό και επιβλέπουν τα τμήματά τους.
Οι ετερόδοξοι ,αλλόθρησκοι μαθητές, παρευρίσκονται με το τμήμα που ανήκουν στο χώρο της συγκέντρωσης χωρίς να συμμετέχουν στην προσευχή, τηρώντας απόλυτη ησυχία, σεβόμενοι τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους που προσεύχονται…»
Με δίχως ίχνος εκτίμησις 
Κωσταντινιά Ντέμου "Μακεδόνισσα"
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪🇬🇷 🇬🇷 🇬🇷 — στην τοποθεσία Κοζάνη.
ΨΟ