Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Τρόμος στον τουρκικό στρατό!

0 comments


Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 2, 2016

Turkey-Erdogan and ISIS behind the Brussels Bombing YPG YPS PKK HDP SAA ISIS ShariaΜπορεί οι δηλώσεις της τουρκικής κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης να πυροδοτούν σε επιθετικότητα και να φαντάζουν ότι η Τουρκία είναι έτοιμη για εισβολή, η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Τις εισβολές ως γνωστόν Τις κάνει ο στρατός και όχι η πολιτική.  Και η κατάσταση στο τουρκικό στράτευμα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Δεν είναι μόνο το πογκρόμ μετά το πραξικόπημα που έχει πάρει διαστάσεις σε επίπεδο που οι τούρκοι ένστολοι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο.

Δεν είναι μόνο το Βατερλώ του τουρκικού στρατού στην Συρία, που ενώ εισέβαλε για να προστατεύσει τους τούρκους αντάρτες του χαλεπίου, γνωρίζει συντριπτική ήττα σε όλα τα επίπεδα, με Σύριους και Κούρδους να προελαύνουν ανεξέλεγκτοι. Εξοντώνουν και τους τελευταίους θύλακες τουρκόφρονων τρομοκρατών.

 Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι οι εκατοντάδες πλέον αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συνδέονται με τούρκους ένστολους, στις οποίες γίνεται ξεκάθαρη η κατάσταση που επικρατεί στο στράτευμα. «Αρχηγός του στρατού είναι ο Κεμάλ και όχι ο Ερντογάν»  Γράφουν στελέχη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, θέλοντας να καταδείξουν την άρνηση τους να πολεμήσουν για λογαριασμό του τούρκου προέδρου. Η απανωτές ήττες στην Συρία μάλιστα, Παίρνουν διαστάσεις μαζικής λιποταξίας η άρνησης του τουρκικού στρατού που έχει εισβάλει, να συμμετέχει σε μάχες.

 Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας, και φοβάται πως σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με την Ελλάδα, η ήττα θα είναι τόσο συντριπτική που θα οδηγήσει τον Ερντογάν στον δρόμο που Μεντερές.

ΨΟ