Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

0 comments




«ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ…»
Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2016

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια των προκλητικών δηλώσεων του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις ,μιλώντας για διεκδικήσεις που σε λίγο θα φτάσουν ως τα Επτάνησα, ενώ εμείς της στρώνουμε χαλί για την Ευρώπη. Το κράτος - συμμορία σπρώχνει καθημερινά προς την Πατρίδα μας στρατιές μουσουλμάνων προσφύγων και λαθραίων οικονομικών μεταναστών.
Με τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό τους αποτελούν αποσταθεροποιητικό παράγοντα, ενώ με εγκληματικό τρόπο η κυβέρνηση που τους κάλεσε και διευκόλυνε με την συμπεριφορά της, τους διασπείρει σε όλη την Ελλάδα. 
Η "ηγέτιδα" τάξη της χώρας αναχαράζει διακομματικά, απορροφημένη στο τηλεοπτικό έπος των αδειών και των συνεδρίων, αντί να εφαρμόσει το Σύνταγμα και τους Νόμους, καταστέλλοντας την τουρκική δουλεμπορική δραστηριότητα, φυλάσσοντας τα σύνορα, απελαύνοντας τους παράνομους και χτίζοντας ικανή δύναμη αποτροπής απέναντι στην πρωταθλήτρια των γενοκτονιών, της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ακούραστα θα επαναλαμβάνει πως εμείς θα φυλάξουμε την Πατρίδα κι όχι άλλοι.
Είναι ώρα να μιλήσουμε για την προβληματική στρατιωτική θητεία των μόλις 9 μηνών. Εθνικός Στρατός βασισμένος στην συνεχώς εκπαιδευόμενη Εφεδρεία. Είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία ως αυτό που είναι, ο μεγαλύτερος δουλέμπορος και τραμπούκος του κόσμου, ασύμβατη  με την Ευρώπη και να κάνουμε θυσίες για τις τρεις προϋποθέσεις αντιμετώπισης της: αποφαστικότητα, δύναμη αποτροπής, συμμαχίες.
Όσον αφορά τα περί "δημοψηφίσματος", επειδή η Ελλάδα δεν θα κάνει, ας κάνει ένα ο Ερντογάν, που μπορεί, στο κατεχόμενο Κουρδιστάν για να δούμε κάτι....».
ΨΟ