Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

0 comments


ΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΕΞΑΡΧΕΙΟΠΟΙΕΙ" ΚΑΙ "ΑΒΑΤΟΠΟΙΕΙ"  ΤΑ HOT-SPOTS
Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Σε συνέχεια των συνεχόμενων και κατευθυνόμενων επεισοδίων σε HOT-SPOTS και ιδιαίτερα αυτών στα νησιά μας στο ανατολικό Αιγαίο στη Μυτιλήνη και τη Χίο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Δημήτριος Γερογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, «εξαρχειοποιεί» και «αβατοποεί» τα HOT-SPOTS, με άκρως επικίνδυνες συνέπειες για την εθνική ασφάλεια αλλά και την ασφάλεια των ελεύθερων πολιορκημένων πολιτών των νησιών μας.
Πλέον, αντί στα HOT-SPOTS να επικρατεί ο νόμος και η τάξη του ελληνικού κράτους, κυριαρχούν αντιθέτως ο νόμος του Ισλάμ, των φυλετικών συγκρούσεων και της βίας έχοντας τον απόλυτο έλεγχο κάποιοι «αλληλέγγυοι» και γκρίζες και ύποπτες Μ.Κ.Ο..
Ο αρμόδιος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, αντί να κοιτάει σαν αγελάδα να περνούν τα τρένα της ανομίας, ας πράξει επιτέλους το καθήκον του και να λειτουργήσει ως Υπουργός οργανωμένου κράτους με Σύνταγμα και Νόμους και όχι ως ο εκπρόσωπος λαϊκής συνέλευσης κάποιας πλατείας… 
Άλλωστε, λαμβάνοντας στο χέρι, τα πιο υψηλά κατά κεφαλή ανά «πρόσφυγα» κονδύλια στην Ευρώπη, όπως ο σύντροφός τους κ. Βουδούρης ομολόγησε πρόσφατα, η εικόνα αυτή σας εκθέτει διπλά, κυβερνητικά και ταμειακά… »
ΨΟ