Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ:

0 comments

ΕΝΦΙΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ FAST TRACK. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!
Αθήνα, 29 Αυγούστου 2016
Η Αριστερή Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επικύρωσε και απέστειλε σήμερα τον φόρο ΕΝΦΙΑ που πρέπει να πληρώσουν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων με ασφυκτική διορία πληρωμής. Είναι η ίδια αποτυχημένη Κυβέρνηση, που προεκλογικά υποσχόταν ότι θα τον καταργήσει με το σχίσιμο του Μνημονίου.
Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος διατήρησης Ιδιοκτησίας, ο οποίος αντιβαίνει στις Ελεύθερες αρχές της Δεξιάς. Η φορολόγηση των ακινήτων μας, συμβολίζει την υποτέλεια και παραπέμπει στους ζοφερούς χρόνους της δουλείας του Γένους από Οθωμανούς. Ακόμα και αυτοί που μπορούν να φέρουν το βάρος του ΕΝΦΙΑ, αισθάνονται ταπείνωση και οργή για έναν φόρο που καταπατά βάναυσα το ελληνικό έθος, την ελληνική αγάπη για την ελευθερία και την ατομική ιδιοκτησία.
Η Νέα Δεξιά υπερασπίζεται την ελληνική ιδιοπροσωπία, προστατεύει την ήδη αποκτηθείσα -και πολλάκις φορολογημένη- περιουσία του Έλληνα , και αντιμάχεται με σθένος κατάφωρα δημευτικούς φόρους που έχουν επιβληθεί από Σοσιαλιστές και τους διατηρεί με ιδιαίτερη χαρά η Αριστερά (αφού σταδιακά εξισώνει ισοπεδωτικά προς την μιζέρια όλους τους Έλληνες). Η οριστική παύση του ΕΝΦΙΑ είναι εγχείρημα που μόνο ξεκάθαρα Δεξιά πολιτική, με αγάπη στην Ελευθερία και την Ατομική Ιδιοκτησία μπορεί να φέρει. Χωρίς περιστροφές (όπως ευαγγελίζονται στην Αξιωματική Αντιπολίτευση που θεωρούν τον ΕΝΦΙΑ αναγκαίο), χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες από την Ευρώπη για να επιβάλουμε αυτόν τον βάναυσο φόρο που σταδιακά φτωχοποιεί τους πολίτες.
Ο στόχος για ολοκληρωτική κατάργηση του ΕΝΦΙΑ –όπως έγινε και στην Κύπρο, με 75% μείωση φέτος, και οριστική παύση του το 2017- είναι θέμα εθνικής αξιοπρέπειας, και αλματώδους ανάπτυξης που θα προάγει μια ξεκάθαρα Δεξιά και Ελεύθερη πολιτική.
ΨΟ