Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΧΑΡΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ! ΟΙ 4 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΕ!!!

0 comments

hellasforce.com

Angela-Merkel-705396

Αυτές οι τέσσερις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, γνωστές και ως χώρες του Βίσεγκραντ, απειλούν να διαλύσουν την ΕΕ, ακολουθώντας την ιστορική ψηφοφορία του Brexit τον Ιούνιο: Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβακία!
Κορυφαίοι πολιτικοί των προαναφερθεισών χωρών έχουν αγκαλιάσει τη βρετανική απόφαση, ενώ σχεδιάζουν δημοψηφίσματα με σκοπό να πιέσουν το λόμπι των Βρυξελλών. Και η βασική του διαφωνία έγκειται στην διαρκώς αυξανόμενη πίεση από τις Βρυξέλλες να προωθήσουν περισσότερους μετανάστες από τη Μέση Ανατολή.
map-638581
Δημοκρατία της Τσεχίας
Ο Πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν ζήτησε την πλήρη απαγόρευση των μεταναστών σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποτρέψει τρομοκρατικές επιθέσεις από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Μιλώντας νωρίτερα αυτό το μήνα, είπε: «Η χώρα μας απλά δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά και ταυτόχρονα να διακινδυνεύσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτές που συνέβησαν στη Γαλλία και τη Γερμανία.
«Με την αποδοχή των μεταναστών θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για βάρβαρες επιθέσεις.»

Ουγγαρία
Η Ουγγαρία ζήτησε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το αν η χώρα θα πρέπει να αποδεχθεί ή όχι την υποχρεωτική ποσόστωση των μεταναστών που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες.
Ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν έχει αναγγείλει την ψηφοφορία για τις 2 Οκτωβρίου, προκαλώντας ένα «τσουνάμι» άλλων δημοψηφισμάτων σε όλο την πολιορκούμενο μπλοκ.
Τόνισε χαρακτηριστικά: «Περιμένω πολλά από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως την ιστορική V4 – την Τσεχική Δημοκρατία, την Πολωνία και τη Σλοβακία – να ακολουθήσει τα βήματα της Ουγγαρίας».
Σλοβακία
Ο Πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο έχει επίσης ακολουθήσει σκληρή στάση τόσο για τη μετανάστευση, όσο και για το Ισλάμ, λέγοντας ότι η θρησκεία αυτή δεν έχει «καμία θέση» στη χώρα του.
Μιλώντας το Μάιο, το δεξιός ηγέτης, δήλωσε: «Η ιδέα της πολυπολιτισμικής Ευρώπης έχει αποτύχει. Οι μετανάστες δεν μπορούν να ενταχθούν, είναι απλά αδύνατο… Δεν θέλω δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους που έρχονται εδώ να προωθούν τις δικές τους ιδέες.»
Πολωνία
Στον απόηχο της ψηφοφορίας του Brexit, ο πρώην ηγέτης της Πολωνίας Γιάροσλαβ Καζίνσκι προειδοποίησε για τυχόν προσπάθειες της ΕΕ να τιμωρήσει το Ηνωμένο Βασίλειο.
Είπε: «Οι αρχικές προτάσεις από αυτές τις μεγάλες χώρες ενθαρρύνουν τη διάλυση της ένωσης. Η Βρετανία αντιμετωπίζεται αλαζονικά σήμερα, κάτι το οποίο αποτελεί μια υστερική αντίδραση.»
ΨΟ