Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Αποκάλυψη! Τρελό σενάριο τρόμου: «Η Ρωσία θα εισβάλει στην Πολωνία και θα μας πιάσει στον ύπνο!»

0 comments

1030189354

Σε μια ενημερωτική έκθεση, πρώην Ευρωπαίος επικεφαλής του ΝΑΤΟ πρότεινε στη Συμμαχία να «αυξήσει σημαντικά την παρουσία στρατευμάτων στην Πολωνία» ή αλλιώς η Ρωσία θα πιάσει τη Δύση στον ύπνο με αιφνιδιαστική επίθεση!
Την Κυριακή, ο πρώην Αναπληρωτής Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, στρατηγός Sir Richard Shirreff, έδωσε μια ανατριχιαστική και παράλογη προειδοποίηση υποστηρίζοντας ότι η Ρωσία έχει στρατεύματα έτοιμα για μια αστραπή κατάληψη της Ανατολικής Ευρώπης και ότι ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να είναι πρόθυμος να αναμιχθεί στον Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα σε λίγες ώρες.
«Είναι σαφές ότι η Ρωσία είναι σε θέση να εκπλήσσει τη Δύση … με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες για την ανατολική Πολωνία και μοιραίες συνέπειες για τη Συμμαχία», προειδοποίησε ο Στρατηγός Shirreff.
Παράλληλα σε ένα ενημερωτικό έγγραφο με τίτλο «Οπλισμός για λόγους αποτροπής» για το think-tank του ΝΑΤΟ ο πρώην στρατιωτικός διοικητής είπε ότι ο Πούτιν θα μπορούσε εύκολα να «παράγει τεχνηέντως κάποιο πρόσχημα που ταιριάζει στην προπαγανδιστική αφήγησή του» για να δικαιολογήσει τον πόλεμο με τη Δύση μέσα σε ώρες.
Ωστόσο, το φανταστικό αυτό σενάριο δεν συμπεριλαμβάνει την εκδοχή ότι το Κρεμλίνο πρέπει οπωσδήποτε να αγνοήσει τις νομικές απαιτήσεις της συνθήκης του ΝΑΤΟ, που αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ θα παρέμβουν άμεσα εάν ένα έθνος εταίρος ήταν υπό πολιορκία από μια ξένη απειλή – κάτι που ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει από καιρό διαβεβαιώσει ότι το γνωρίζει πάρα πολύ καλά!
«Νομίζω ότι μόνο ένα τρελό άτομο και μόνο σε όνειρο μπορεί να φανταστεί ότι η Ρωσία θα επιτεθεί ξαφνικά στο ΝΑΤΟ. Νομίζω ότι κάποιες χώρες απλώς εκμεταλλεύονται τους φόβους των πολιτών σε σχέση με τη Ρωσία. Απλώς θέλουν να παίξουν το ρόλο των χωρών πρώτης γραμμής που θα πρέπει να παραχωρήσουν κάποια συμπληρωματική ενίσχυση σε στρατιωτικούς είτε χρηματοοικονομικούς τομείς ή κάποια άλλου είδους ενίσχυση», είχε τονίσει ξεκάθαρα ο Πούτιν πριν από περίπου ένα χρόνο.
ΨΟ