Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Οι ελεγκτές και ορκωτοί πριν σκάσει το κανόνι του Μαρινόπουλου, ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ; Ο-Ε-Ο;

0 comments



marinopoulos
OKTANA
Γράφω αυτό το σχόλιο γι’ αυτούς που άρχισαν να λένε ότι ο Πάνος Μαρινόπουλος, της πτωχευμένης αλυσίδας μεγαλομπακάλικων, έχει πολυτελή βίλα στο Μαϊάμι και τα ρευστά του διαθέσιμα σε fund με έδρα το Κατάρ, και θα ήθελα να πω τα εξής:
Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να γνωρίζουν οι φωνασκούντες, ότι οι ανώνυμες εταιρείες, γι’ αυτό υπάρχουν -και σε αντιδιαστολή με τις προσωπικές εταιρείες, ο κάθε μέτοχος ευθύνεται μέχρι του ποσού που έχει επενδύσει στην εταιρεία, την Καρφούρ εν προκειμένω, και ενδεχομένως κάποιες συνδεδεμένες επιχειρήσεις.
Άρα αν η βίλα στο Μαϊάμι και τα ρευστά, είναι κερδισμένη τίμια και φορολογημένη περιουσία, μαγκιά του, του κ. Μαρινόπουλου.
(να θυμηθούμε εδώ την κλοπή δεκαετιών από τις τριγωνικές συναλλαγές που ουδέποτε σταμάτησαν, παρά τις σαχλαμάρες που λέγανε σχετικά πρόσφατα, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι υπουργοί)
Θα υπέθετε κανείς, ότι αν είχε εφαρμοστεί το παραμικρό από αυτά που μας υπόσχονταν πέρσι τέτοιον καιρό, κάτι μουστακαλήδες «αριστεροί» (you-know-who), τότε, ο νονός της πτωχευμένης αλυσίδας, θα είχε μέχρι σήμερα ελεγχθεί φορολογικά και για τη βίλα στο Μαϊάμι και για τα ρευστά στο Κατάρ, και δεν θα είχαμε να ασχολούμαστε με σαχλαμάρες!
Αλλά οι λίστες μείνανε στο συρτάρι για να κόβουν σήμερα που μιλάμε, 11 ευρώ από τη σύνταξη της εβδομηντάχρονης, την οποία, σκέφτονται τώρα οι δικοί της, να τη στείλουν πακέτο σε έναν σεϊχη του Κατάρ για να του κάνει part-time αέρα, η κακομοίρα, μάρτυς μου ο Θεός και η Despina Athanasiadou που μου είπε το σχετικό, περί των 11 ευρώ.
Είναι όμως γνωστό ότι έχει θέματα και εκκρεμότητες με τις ελληνικές αρχές, από παραβάσεις του 2007 και του 2008, η εταιρεία «Μαρινόπουλος», όχι ο ίδιος ο σούπερ-ντούπερ Πάνος, η εταιρία, επαναλαμβάνω -που μπορεί να διοικείται από τον σούπερ-ντούπερ Πάνο, αλλά μπορεί να διοικείται από κάποιο γραφείο, σούπερ-ντούπερ επίσης, στη Λωζάνη ή την Φραγκφούρτη.
Αν θέλετε, διαβάστε εδώ το άρθρο του 2012 και ας μας πει όποιος ξέρει, από τους ορκωτούς λογιστές, που βρίσκεται η υπόθεση. Τι λένε οι ελεγκτικές αρχές. Τόσα χρόνια, άκρα του τάφου σιωπή, μέχρι που έσκασε το κανόνι!
Για το πάπλωμα λοιπόν, δεν μιλά κανείς! Κανείς ούτε ρωτά ούτε απαντά, γιατί ο έλεγχος αυτός έχει παγώσει τόσα χρόνια. Ούτε ζητάει πίσω τα κλεμμένα.
Γιατί, τα κλεμμένα, αν τα παίρνανε πίσω, θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τα κεφάλαια κίνησης για να συνεχίσει να λειτουργεί υπό δημόσιο έλεγχο, το βαπόρι που σήμερα πάει να βουλιάξει, παίρνοντας στον υγρό τάφο του, ο Θεός ξέρει πόσες ζωές.
Αλλά δεν θέλουν αυτό, θέλουν κάτι άλλο που είναι ανίκανοι και να το οραματιστούν και να το επικοινωνήσουν και να το εφαρμόσουν.
Κι εμείς όλοι ασχολούμαστε με τον σούπερ-ντούπερ Πάνο και το έσχες του, ίσως γιατί τον ζηλεύουμε, για η βίλα στο Μαϊάμι και για τα ρευστά του στον φορολογικό παράδεισο της Αραπιάς.
Όχι, δεν θα χρησιμοποιήσω την εικόνα που κυκλοφορεί, η περιγραφή της αρκεί.-
ΨΟ