Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ… Καλολαδωμένη ανθελληνική «εργασία», με τις ευλογίες των … «αλληλέγγυων» πάντα συνιστωσών του ‘Τσιπριστάν’!

0 comments

ΕΙΔΟΜΕΝΗ 1

«Τσίμπησαν» 15 ξένα πρακτοράκια των ΜΚΟ, στην Ειδομένη, αλλά πολύ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, λίγο μετά τους …άφησαν!!!
Δεκαπέντε προσαγωγές, πρακτόρων ξένων κέντρων, έγιναν σήμερα από τις αστυνομικές δυνάμεις, κοντά στην Ειδομένη, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων, που έχουν αρχίσει από την ΕΛ.ΑΣ., ιδιαίτερα μετά και τα τελευταία επεισόδια και τα όσα έχουν αναφερθεί, για συγκεκριμένα άτομα, που φέρονται ότι παρακινούν τους πρόσφυγες και μετανάστες…
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΑΓΡΙΩΣ; ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ «ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ»… Ή λοιπόν κάνεις «σ κ ο ύ π α» και τους «τσιμπάς» σηκωτούς ΟΛΑ αυτά τα ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ πρακτοράκια στα σύνορα, που κόβουν βόλτες εδώ και εβδομάδες και ‘ΜΕΣΑ’ στα σίδερα, ή παίζεις θέατρο και αφού τους πιάνεις, σε λιγάκι τους …αφήνεις!
ΕΙΔΟΜΕΝΗ 2
ΕΙΔΟΜΕΝΗ 3
Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., οι προσαγωγές, έγιναν στην γέφυρα του Αξιού, απ’ όπου περνούν αναγκαστικά, όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα, από τα Σκόπια, καθώς κινούνται μέσα στο ελληνικό έδαφος προς τα σύνορα…
ΕΙΔΟΜΕΝΗ 4
«ΤΣΙΜΠΙΣΑΝ» ΤΗΝ …ΜΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ! Προσαχθέντες είναι 5 Γερμανοί υπήκοοι, 2 Βρεττανοί, 1 Ολλανδός, 1 Αυστριακός, 1 Πορτογάλος, 2 Σουηδοί, 1Τσέχος και μόνον 2 Έλληνες πολίτες…
ΕΙΔΟΜΕΝΗ 5
Οι προσαχθέντες, δήλωσαν στους αστυνομικούς, ότι είναι «αλληλέγγυοι»(;;;) προς τους πρόσφυγες, διότι έχει πολύ χρήμα η…. αλληλεγγύη , αλλά, σύμφωνα με τις αρχές, κανείς δεν ανήκει σε κάποια από τις ΜΚΟ, που βρίσκονται στην περιοχή!
Refugees and Migrants try to brake down a border gate that separates Greece with Macedonia near the northern Greek village of Idomeni on Monday, Feb. 29, 2016.  About 6,500 migrants are stuck on the Greek-Macedonian border at Idomeni, waiting to travel north, but Macedonia is only admitting a trickle.(AP Photo/Petros Giannakouris)
ΕΙΔΟΜΕΝΗ 7
ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Θ Ε Α Τ Ρ Ο;
‘ΝΙΑΟΥ – ΝΙΑΟΥ’ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο …ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!
(προσέξτε Συνέλληνες, τα σχετικά φιλμάκια στα έκτροπα των συνόρων μας, με τα Σκόπια. Άλλοι «τύποι», παροτρύνουν τους λαθρομετανάστες, με έντονες χειρονομίες, να «ορμήσουν» στον φράκτη και να τον ρίξουν, άλλοι «τύποι» βιντεοσκοπούν διαρκώς τα τεκταινόμενα, άλλοι «τύποι» φορούν σκούφους ή κουκούλες, όπως και οι λαθρομετανάστες, ώστε να μήν είναι ευκόλως διακριτό, ότι είναι Ευρωπαίοι ή Αμερικανοί, άλλοι συνομιλούν διαρκώς στο κινητό τους, δίνουν οδηγίες(…) ενώ βαδίζουν, ή τρέχουν… ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ! ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΚΤΑ! ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ! ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ…)
Όλοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, για εξακρίβωση στοιχείων.
Από τους 15 προσαχθέντες, κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για οπλοφορία, μόνο …ένας, Γερμανός υπήκοος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι.
Οι υπόλοιποι αφέθησαν …ελεύθεροι(!!!) για να …συνεχίσουν ΜΕ ΑΝΕΣΗ, την καλολαδωμένη ανθελληνική «εργασία τους», με τις ευλογίες των … «αλληλέγγυων» πάντα συνιστωσών του ‘Τσιπριστάν’! ethniki-eteria
ΨΟ