Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Πέντε τράπεζες αποκαλύπτουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ περιουσία Σώρρα! Τι συμβαίνει με τα… 600 Δις!

0 comments

Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδας με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.
Το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία οι πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα τη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.
Η Τράπεζα της Ελλάδας, ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσαν να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.
Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν…
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχουν κατατεθεί και άλλα στοιχεία
– Το e-mail που έστειλε η Τράπεζα της Ελλάδας στις 29 Μαρτίου 2013 προς το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ σχετικά με τα χρεόγραφα 600 δισ. δολαρίων, τα οποία διέδιδε ότι διέθετε ο Σώρρας και ότι τα είχε διαθέσει στο Ελληνικό Δημόσιο για την αποπληρωμή του χρέους
– Την απάντηση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, στις 5 Απριλίου 2013, στην οποία επισημαίνεται ότι “εξετάσαμε τα έγγραφα και ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών (…) Το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct, αυτοί όμως είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό.
– Εκτύπωση από την ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στην οποία αναφέρεται ότι όλα τα International Bill of Exchange -τα οποία επικαλείτο ο Σώρρας για να αποδείξει την ύπαρξη της μυθικής του περιουσίας- όπως αυτά που περιγράφονται στο μήνυμα της “Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc.” ότι είναι άνευ αξίας.
Κατάλογο του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ με τους μεγαλύτερους κατόχους του αμερικανικού δημοσίου χρέους, στον οποίο δεν αναγράφεται ο Αρτέμης Σώρρας παρότι τα 600 δισ. δολάρια που υποτίθεται ότι διαθέτει θα τον καθιστούσαν τον τρίτο μεγαλύτερο δανειστή των ΗΠΑ μετά την Κίνα και την Ιαπωνία!
ΠΗΓΗ: Το Βήμα της Κυριακής
ΨΟ