Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Αποκάλυψη-βόμβα για τις σχέσεις Τραμπ-Deutsche Bank!

0 comments

hellasforce.com

trump_donald2



Ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια εξαιρετικά στενές επιχειρηματικές σχέσεις «με την πιο επικίνδυνη τράπεζα αυτή τη στιγμή στον κόσμο».
Αναλυτικά στο ρεπορτάζ της DW αποκαλύπτεται πως η γερμανική τράπεζα βρίσκεται πίσω από όλες σχεδόν τις μεγάλες επενδύσεις του νέου πλανητάρχη έχοντας δώσει συνολικά δάνεια τα οποία ξεπερνούν τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρεται σε δάνεια από το 2005 και έπειτα και αναλύει:
Η γερμανική τράπεζα χορήγησε στον επιχειρηματία (εκείνη την εποχή) Ντόναλντ Τραμπ 468 εκατ. δολάρια για το καζίνο και ξενοδοχείο στο Altlantic City, 640 εκατ. δολάρια για το Trump international Hotel & Tower στο Σικάγο, 125 εκατ. δολάρια για το Doral Golf Resort & Spa στο Μαϊάμι, 950 εκατ. δολάρια για την κατασκευή ουρανοξύστη στο Σικάγο και 170 εκατ. δολάρια για την αναστήλωση του Old Post Pavilion στην Ουάσινγκτον.
Το ρεπορτάζ της DW αναφέρεται όπως είναι λογικό και στο πρόσφατο πρόστιμο «μαμούθ» 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων το οποίο έχει προταθεί από Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για παράνομες πωλήσεις επενδυτικών προϊόντων στην αμερικανική αγορά.
ΨΟ