Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

«Made in Turkey»

0 comments


turkey_skitso_lathro

Για τους πρόσφυγες στη Ελλάδα γράφει ο δρ Αυγουστίνος (Ντίνος) Αυγουστή.
Ο πόνος της προσφυγιάς πέραν πάσης αμφιβολίας είναι αφόρητος. Τον ζήσαμε και τον ξέρουμε πολύ καλύτερα απ’ όλους τους άλλους λαούς εμείς οι Έλληνες. Ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες!
Όλο αυτό που παρακολουθούμε σήμερα να εκτυλίσσεται, αυτός ο πραγματικός «κατακλυσμός», με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες (μαζί μ’ αυτούς και αόρατοι πράκτορες) που καθημερινά φθάνουν στην Ελλάδα εντάσσεται σε ένα άρτιο οργανωμένο σατανικό σχέδιο «made in Turkey», με ενορχηστρωτή τον Αχμέτ Νταβούτογλου (όψιμος φίλος του Αλέξη), που στο σύγγραμμά του «Το στρατηγικό βάθος» γράφει: «Αν τα νησιά του Αιγαίου δεν είναι παρά φυσική προέκταση της Ανατολίας, τότε η συμπερίληψή τους στην ελληνική επικράτεια δεν αποτελεί παρά ιστορικό ατύχημα που πρέπει να διορθωθεί…».
Και επειδή εμείς οι Έλληνες έχουμε συνήθως πολύ κοντή μνήμη, θυμίζω τι δήλωσε πριν μερικά χρόνια ο τότε Πρόεδρος της Τουρκίας, ο Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να προκαλέσουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού οι πληθυσμιακές εξελίξεις των δύο λαών θα επιλύσουν το Κυπριακό και το Αιγαίο». Τότε, ο Οζάλ (που μαζί με τον Ανδρέα, στο Νταβός της Ελβετίας, έβαλαν το Κυπριακό στο ράφι) εννοούσε ότι η δημογραφική άνθηση της Τουρκίας ήταν τέτοια που θα άλλαζε δραματικά τα δεδομένα ισχύος μεταξύ των δύο χωρών, ώστε η Τουρκία δεν θα χρειαζόταν να διαπραγματευτεί, απλώς θα αρκούσε να περιμένει.
Σήμερα όμως τα πράγματα άλλαξαν και η «προφητεία» Οζάλ, με καθοδηγητή τον Αχμέτ Νταβούτογλου, έρχεται να εκπληρωθεί με τη μεθοδική προώθηση όλων των προσφυγικών ροών και μεταναστών από τη Συρία και άλλες εμπόλεμες ζώνες, μόνο μέσω του Αιγαίου στον χερσαίο χώρο της Ελλάδας, με ταυτόχρονη συνεννόηση της Άγκυρας με τα Σκόπια για κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας, ώστε αυτοί να εγκλωβιστούν και να παραμείνουν εσαεί στη χώρα μας!
Ενώ θα ήταν πολύ πιο λογικό και ασφαλές, για να μην πνίγονται οι πρόσφυγες στις ελληνικές θάλασσες, να προωθούνται μέσω Αδριανούπολης και άλλων διόδων στη Βουλγαρία και από εκεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.
philenews
ΨΟ