Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Καμμένος: «Ο στρατός δεν είναι catering»!!!

0 comments

αρχείο λήψης

Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο σχετικά με το αν θα είναι ο στρατός αυτός που θα καλύψει το κενό από την αποχώρηση των ΜΚΟ που μέχρι χθες φρόντιζαν να παράξουν και να μοιράσουν τρόφιμα στους πρόσφυγες και μετανάστες.
Κατά αυτόν τον τρόπο ενώ χθες το βράδυ ο κ. Τόσκας έλεγε ότι ο στρατός θα είναι αυτός που θα αναλάβει τη σίτιση των 12.000 ανθρώπων στον υπαίθριο καταυλισμό και ο εκπρόσωπος του συντονιστικού Γιώργος Κυρίτσης σήμερα δήλωνε ότι «δόθηκε εντολή να αυξηθούν οι μερίδες που παράγει ο στρατός» υποστηρίζοντας ότι προφανώς οι ένοπλες δυνάμεις δεν θα εμπλακούν στη λογική της αστυνομίας, ο Πάνος Καμμένος ήταν κατηγορηματικά αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι υπηρεσία τροφοδοσίας τροφίμων προσθέτοντας ότι «ο στρατός ανέλαβε ένα έργο συγκεκριμένο, να φτιάξει τις υποδομές άμεσα και να οργανώσει την λειτουργία τους. Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας ο στρατός ανέλαβε την τροφοδοσία, μέσω εταιρειών, σε οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας και άρα από τη στιγμή που η Ειδομένη δεν είναι οργανωμένο κέντρο, ο στρατός δεν πρόκειται να εμπλακεί.
ΨΟ