Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ

0 comments

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ALERT…
Ένα σοβαρό ζήτημα καλείται να αντιμετωπίσει η Ελληνική Κυβέρνηση, σχετικά με την παρακίνηση μεταναστών και προσφύγων, για την δημιουργία επεισοδίων.
Τις τελευταίες ημέρες, μετανάστες και πρόσφυγες από κάθε σημείο της Ελλάδας, ξεσηκώνονται και διαμαρτύρονται για το άνοιγμα των συνόρων, ενώ υποστηρίζουν πως «άγνωστοι» τους είπαν ότι υπάρχει τρόπος για να φύγουν από τα Σκόπια.
Μάλιστα υπάρχουν αναφορές ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα, μεταξύ μεταναστών, ότι υπάρχουν άτομα για να τους μεταφέρουν προς την Βόρεια Ευρώπη, παρά τα κλειστά σύνορα.
Για το ζήτημα μίλησε ένα διερμηνέας, που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος εξήγησε ότι: «έρχονται από πληροφορίες από Σύριους ότι άτομα τους στέλνουν μηνύματα, ή έρχονται εδώ και τους λένε να πάνε στα σύνορα γιατί όταν είναι μαζεμένοι εκεί μπορούν να σπρώξουν, να σπάσουν τον φράχτη και να περάσουν τα σύνορα. Τους λένε να κάνουν επεισόδια, για να τους αφήσουν να περάσουν».
Ως αποτέλεσμα, χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας, από μετανάστες και πρόσφυγες για το άνοιγμα των συνόρων, ενώ παράλληλα υπήρχαν διαμαρτυρίες και στην Λέσβο.
Οι αρχές είναι ανήσυχες, καθώς οι αντιδράσεις των μεταναστών αυξάνονται, ενώ αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο Πειραιάς θύμισε πεδίο μάχης.
Αφγανοί πιάστηκαν στα χέρια με Σύριους και η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου, εντός ολίγων λεπτών.
ΨΟ