Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: ΤΟ ΔΝΤ Παραδέχεται την Οικονομική Πολιτική του Πούτιν… Κι Όμως η Ελλάδα Επιμένει στην Κατεστραμμένη Ε.Ε.

0 comments

ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι Ρωσικές αρχές οικονομικής πολιτικής αποδίδουν καλά εν μέσω των σημερινών δύσκολων οικονομικών συνθηκών.
Οι ρωσικές αρχές κατόρθωσαν να διατηρήσουν σταθερό, εν μέσω δύσκολων οικονομικών συνθηκών με την εισαγωγή νέων ρυθμιστικών μέτρων, το τραπεζικό σύστημα της χώρας, ανέφερε επίσημα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με δελτίο Τύπου κατά τη σύναψη μιας αποστολής στη Μόσχα.
«Στο πλαίσιο ενός δύσκολου μακροοικονομικού περιβάλλοντος, το τραπεζικό σύστημα έχει διατηρηθεί σταθερό χάρη στην αποφασιστική πολιτική απάντηση των αρχών, η οποία περιελάμβανε την παροχή ρευστότητας, κεφαλαιακής στήριξης και προσωρινής κανονιστικής ανεκτικότητας», αναφέρει το δελτίο Τύπου.
Οι ρωσικές αρχές θα πρέπει να εξετάσουν τη διαφοροποίηση και την εμβάθυνση του χρηματοπιστωτικού τομέα της χώρας για να διασφαλίσουν μια ισχυρή ανάπτυξη της οικονομίας, σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου:
«Μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, η διαφοροποίηση και η εμβάθυνση του χρηματοπιστωτικού τομέα αποτελούν προτεραιότητες για την υποστήριξη ισχυρής και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης».
Το ΔΝΤ τόνισε ότι η ρωσική κυβέρνηση πρέπει να λάβει γενναία μέτρα «για να αυξήσει τη χρηματοπιστωτική ένταξη και την αποτελεσματικότητα της υψηλής συγκέντρωσης και ως επί το πλείστον του κρατικού τραπεζικού συστήματος».
Το ΔΝΤ σημείωσε ότι οι ρωσικές αρχές έχουν επίσης επιτύχει «σημαντική πρόοδο» στην καθιέρωση ενός αποτελεσματικού πλαισίου πολιτικής για τον περιορισμό του συστημικού κινδύνου του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
ΨΟ